Jelentkezés elsősöknek - Palánta Iskola
Palánta.hu
Palánta Általános iskola 2085 Pilisvörösvár, Kisvasút utca 5.
Tel/Fax: +3626374457

JELENTKEZÉS AZ ELSŐ OSZTÁLYBA

Elsős lesz gyermeke? Egy család életében fontos és nagy felelősséggel járó szülői döntés az iskola-választás. A gyermek személyiségének megfelelő iskola megtalálása különösen nagy körültekintést igényel.

Kedves Érdeklődő Szülők!

 

Köszönjük a sok türelmet, tudjuk, hogy milyen nehéz információk és pontos határidő nélkül várakozni és reménykedni!

 

Ahogy azt korábban is írtuk, volt egy nagyon kicsi reménysugár a két osztály indítására. Ez pedig egy olyan épület itt, Pilisvörösváron, amire azonban nagyon sok pénzt kellene költenünk.


Mivel a jelenlegi épületünket éppen most készülünk megvásárolni, át kellett világítanunk a pénzügyi és szakmai helyzetünket, hosszú távon mennyi esélye van egy külső helyszínen elindítani egy ún. „kisiskolát”, ahol csak a mindenkori 1-2. évfolyamosok vannak jelen. 

Bár az ígért januári határidőből jócskán kicsúsztunk, ennek az az oka, hogy az utolsó pillanatig számoltunk, egyeztettünk, ötleteltünk, mit hogyan lehetne.

 

Az aktuális állapotokat figyelembe véve, minden pénzügyi és szakmai szempontot megvizsgálva azonban arra a nehéz döntésre jutottunk, hogy a 2021/2022-es tanévre el kell engednünk a két osztály indításának lehetőségét.

 

Őszintén kívánjuk, hogy megtalálják gyermeküknek a legmegfelelőbb iskolát a környéken!

Kérjük, nézzék meg kisfilmünket a Hívogató foglalkozásról!


Közelgő események
KAPCSOLAT
Várjuk szíves érdeklődését a Palánta Iskolával, felvétellel, hivogatókkal kapcsolatban.
@